Welkom bij onze blog

Via onze blog willen we u regelmatig informeren over nieuwe ontwikkelingen en interessante wetenswaardigheden over onze behuizingen en onze leveranciers. Hiermee kunnen we iets dieper op verschillende zaken ingaan, zodat wij u nog beter kunnen adviseren welke kast of behuizing het beste voldoet aan uw wensen.

Bij ViFa Enclosures werken wij met een klein team enthousiaste medewerkers die persoonlijk contact en service erg belangrijk vinden. Wij fungeren graag als een verlengstuk van uw organisatie, door met onze kennis en ervaring oplossings- en klantgericht mee te denken.

Daarom willen we ons kort even voorstellen:

Hendrien Kiers, Managing Director

Ik heb ruim 5 jaar gewerkt voor Sarel, toen het nog zelfstandig in Coevorden gevestigd was, met Paul van der Zon als toenmalige directeur. Hier heb ik gewerkt met o.a. Albert Vijfschaft en Patrick Faber, de oorspronkelijke oprichters van ViFa Elektrotechniek BV. Na de integratie van Sarel binnen Schneider Electric heb ik zo’n 7 jaar ervaring opgedaan in de export van Wavin buizen, fittingen en systeemoplossingen. Daarna ben ik in 2014 weer terug gegaan in de kasten business als Office Manager bij ViFa en sinds 2020 heb ik het stokje overgenomen van Paul van der Zon als Managing Director. Ik hou van het veelzijdige werk en de afwisselende contacten met klanten en leveranciers.

Hendrien Kiers Managing Director of vifa-enclosures

Enrico Koers, Sales Engineer

Ik heb 25 jaar ervaring in de industriële verkoop. Grote kennis opgedaan in de hydraulisch techniek met lift installaties en hydraulische schaarheftafels. Vervolgens de overstap naar aandrijftechniek, lucht- en watertechniek bij diverse technische groothandels en sinds een aantal jaar nu in de elektrotechniek voor de regio zuid & west Nederland. Mijn kracht is het samenspel met de klant om te kijken naar uitdagingen en deze zien als mogelijkheden door “out of the box” te denken.

Enrico Koers - Sales Engineer

Leon Scholte, Sales Engineer

Ik ben werkzaam bij ViFa sinds april 2018. Ik ben begonnen op de binnendienst, maar inmiddels ook actief in de buitendienst voor regio noord & oost Nederland en met onze eigen CNC freesmachine. Ik vind het leuk om contact te hebben met klanten. Het proberen van nieuwe dingen vind ik een mooie uitdaging, daarom is het ook zo leuk om steeds meer vertrouwd te raken met onze freesmachine, zodat we snel en flexibel kleine series bewerkte kasten kunnen leveren.

Leon Scholte - Sales Engineer

Marrie Kaiser, Sales & Administration

“Ik ben Marrie, waarmee kan ik u helpen?” Het ondersteunen en zoeken naar oplossingen is dus echt mijn kracht. Door mijn jarenlange ervaring bij grote internationale transportbedrijven, weet ik dat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen belangrijk is om efficiënt, effectief en economisch te kunnen werken.  Mijn werk in de fijnmechanische industrie heeft mij geleerd dat kwaliteit en de juiste gereedschappen onontbeerlijk zijn voor een goed product. Dit zijn echter allemaal hulpmiddelen ter ondersteuning van het belangrijkste binnen een organisatie, namelijk de mensen. Zonder een goed team, kom je nergens. 

Marrie Kaiser - binnendienst medewerkster

Door onze onderlinge samenwerking en de samenwerking met onze klanten, komen we altijd tot een perfect passende oplossing voor elke uitdaging. 

Daarom ons motto: “Altijd een kast die past!