Oplossingen

Altijd een kast die past
plaatstalen samengebouwde kasten_maatwerk behuizing_kleur
RVS kast_maatwerk behuizing_biogasinstallatie

Maatwerk

Het ontwerpen en bewerken van elektronica kasten is een specialistisch vakgebied dat men graag uitbesteedt. Hier is ViFa Enclosures uw partner.

ViFa Enclosures heeft ruime ervaring in het op klantwens fabriceren van plaatstalen, RVS of aluminium behuizingen. Door ons in het ontwikkelstadium van uw product te betrekken kunt u de time-to-market sterk reduceren en is produceerbaarheid voor de beste prijs-kwaliteit gewaarborgd. Wij werken alleen met A-klasse Europese fabrikanten. Kasten van ViFa Enclosures passen zich aan uw besturing of installatie aan, niet andersom!

Standaard

Naast maatwerk levert ViFa Enclosures ook hoogwaardige standaard behuizingen in diverse kunststoffen (zoals PVC, PC, ABS, polyester) of in RVS en aluminium.

Onze kasten variëren van industriële lege behuizingen tot automatenkasten voorzien van DIN rail. Van kleine geschroefde klemmenkasten en wandkasten tot staande kasten. Van eenvoudige lasdozen tot complexe ATEX of EMC behuizingen.

Bent u geïnteresseerd in standaard behuizingen in :

Kunststof behuizingen
frezen gaten uitsparingen ABS PVC PC Polyester

Standaard met bewerkingen

Meedenken met de klant, snel produceren op een hoogwaardige CNC freesmachine, vaak met basis materiaal uit voorraad. Dit maakt ViFa Enclosures een interessante partner voor kleine series bewerkte producten. Grote series worden direct door de leverancier geleverd.

In eigen beheer kunnen wij verschillende soorten kunststof
behuizingen (PVC, ABS, PC) voor u flexibel en snel bewerken met onze freesmachine. Ideaal voor in een drukke periode of tijdbesparend, zodat u alleen uw printplaat of besturing hoeft te plaatsen en het is klaar om aangesloten te worden.

Met uw aangeleverde schets of tekening kunnen wij uw
behuizingen voorzien van gaten en uitsparingen. Wij bewerken behuizingen zoals u op de afbeelding ziet tot 400x400x200mm (HxBxD).