Informatie over het bedrijf,
haar partners en ons team

Altijd een kast die past

Wie zijn wij ?

ViFa Elektrotechniek B.V. is in 2006 opgericht door 2 oud-Sarel medewerkers. Na 8 jaar is onze handelsnaam ViFa Enclosures bedacht, omdat onze core-business draait om het leveren van behuizingen. Bij ViFa Enclosures werken wij met een klein team enthousiaste medewerkers die persoonlijk contact en service erg belangrijk vinden. Wij fungeren graag als een verlengstuk van uw organisatie, door met onze kennis en ervaring oplossings- en klantgericht mee te denken.

Graag gaan wij de uitdaging aan, als u er met een standaard behuizing niet uitkomt, om u te helpen bij het uitzoeken van de perfecte maatwerk kast die past!

ViFa Enclosures vertegenwoordigt sterke Europese fabrikanten, die allemaal minimaal 25 jaar ervaring hebben in het produceren van behuizingen. Wij leveren dan ook beproefde en CE ontwikkelde behuizingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om zelf kunststof behuizingen te bewerken, waardoor we flexibel en snel al vanaf enkele stuks kunnen leveren. Als u nog u stapje verder wilt gaan dan kunnen wij u ontzorgen door het leveren van een totaalpakket: maatwerk, bewerken, samenstellen, assembleren, bedraden en de logistiek van uw behuizingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Team ViFa Enclosures

Hendrien Kiers

Managing Director

Enrico Koers

Sales Engineer

Leon Scholte

Sales Engineer

Onze partners: