RVS klemmenkast

RVS klemmenkast

In de vorige blogs hebben we het uitgebreid gehad over onze kunststof behuizingen. In deze blog willen wij een toelichting geven over de mogelijkheden voor RVS behuizingen, van een standaard RVS wandkast tot een RVS klemmenkast op maat.

RVS behuizingen zijn vooral bekend door hun veelzijdige toepasbaarheid. De RVS kasten van onze leveranciers vormen daarop geen uitzondering.

Uitgevoerd in RVS 304, RVS 316L, RVS 316Ti of RVS 318 LN en een beschermingsklasse van IP66, IP67, IP68, is de RVS klemmenkast inzetbaar bij de meest veeleisende weersomstandigheden. Wanneer er explosiegevaar dreigt op de plaats waar RVS klemmenkast wordt ingezet, leveren we een RVS behuizing in EX-uitvoering of met een EMC certificaat. 

Voor advies kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

RVS_klemmenkast_montage
RVS_klemmenkast_RVS_behuizing

RVS Hygiënic-Line

Is uw bedrijf actief in de voedingsindustrie, medische sector, farmaceutische industrie of een andere sector waar onberispelijke hygiëne is geboden, dan leveren wij u een RVS behuizing uit de Hygiënic Line. 

Deze is door de Sandwich-Technologie en bescherminsklasse IP69, zeer makkelijk en onder hoge druk te reinigen. 

Klik hier voor extra informatie over de Hygiënic-Line.

RVS kasten afmetingen

Onze standaard RVS klemmenkast is leverbaar in de afmetingen tussen 100x100xx60mm en 400x600x160mm. De RVS wandkasten variëren in de maatvoering van 180x240x150mm tot 1400x1000x400mm.

Wanneer de door u gewenste afmeting niet in ons standaard assortiment zit, maken we voor u een RVS schakelkast op maat. Wij voorzien de RVS behuizing van bewerkingen, zoals uitsparingen en gaten, geheel volgens de door u opgegeven specificaties. 

RVS wandkast bewerkt met uitsparingen

Of het nu een RVS wandkast, RVS klemmenkast of staande kast betreft, voor al uw RVS behuizingen bent u bij ViFa Enclosures aan het juiste adres.

RVS_schakelkast_op_maat
RVS_Klemmenkast
RVS_wandkast_schakelkast

Door onze onderlinge samenwerking en de samenwerking met onze klanten, komen we altijd tot een perfect passende oplossing voor elke uitdaging. 

Daarom ons motto: “Altijd een kast die past!