Kunststof behuizingen van leverancier – MultiBox

Onze leveranciers Multi-Box (Duitsland) heeft zowel een serie algemene behuizingen, als specialistische behuizingen in kunststof

De algemene behuizingen bestaan uit MBT (ABS) kasten, MBM (PC) kasten, MBP (polyester) kasten. In de MBT multicolour serie hebben ze een aantal standaard maatvoeren die ook in kleine aantallen beschikbaar zijn in het zwart, geel, blauw en rood.

 

industriële behuizingen kleur
MB folie uitsparing

Een voorbeeld van een specialistische behuizing is de MBX serie. De MBX PRO is een van de meest duurzame standaard kunststof behuizingen op de markt, speciaal ontworpen voor gebruik in industriële- en buitentoepassingen. In tegenstelling tot de standaard polycarbonaat kastjes, is deze serie uitgevoerd in de kleur zilvergrijs RAL7001. Deze serie van 10 standaardmaten zijn uitwisselbaar met de standaard aluminium behuizing. Doordat de MBX-PRO niet van metaal is gemaakt en dus corrosiebestendig, is deze superieur aan de aluminium behuizingen. Door de beschermingsklasse IP69, is de behuizingen bestand tegen hogedruk waterstralen, stoomreiniging en zelfs kortstondige overstromingen. Dat maakt de MBX-PRO bij uitstek geschikt voor gebruik ik de voertuigbouw, landbouwtechniek, fabrieksbouw en andere gebieden met een hoog risico op corrosie.
De MBX-PRO voldoet aan de zelfdovende niveaus volgens UL94V-0/5VA en aan de eisen van DIN EN 45545-2 voor spoorwegtoepassingen

Hier vindt u meer informatie over MBX-PRO behuizingen.

MBX Pro spoorwegen kasten

Een andere specialistische behuizing is de MBI serie. Deze serie omvat een omvangrijke range van standaard afmetingen en is gemaakt van glasvezelversterkt polycarbonaat. De MBI is te krijgen met en zonder metrische knock-outs.
De standaard aansluitdozen zijn voorzien van uitbreekpoorten op alle 4 de zijden. Het ingenieuze aan de MBI-serie, is dat Multi-Box naar wens een combinatie kan maken van dichte zijden en zijden met uitbreekpoorten. Hierdoor is de MBI een van de meest flexibel inzetbare behuizingen op de markt.

Vindt uw MBI behuizing in onze zoekmachine.

MBI metrische uitbreekpoorten kasten

Door onze onderlinge samenwerking en de samenwerking met onze klanten, komen we altijd tot een perfect passende oplossing voor elke uitdaging. 

Daarom ons motto: “Altijd een kast die past!