Zoekmachine

Vindt uw kunststof behuizing via onze zoekmachine

Bent u op zoek naar een industriële kunststof behuizing die uw besturing of printplaat beschermd tegen vocht, vuil, hoge relatieve vochtigheid of een agressieve omgeving? Dan bent u bij ViFa Enclosures aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment van verschillende kunststof kasten in PVC, PC (polycarbonaat), ABS, PP (polypropyleen) en polyester. Onze verschillende Europese leveranciers leveren betrouwbare kwaliteit behuizingen.

Made in EU quality label

Elke leverancier heeft zijn eigen mallen voor het spuitgieten van verschillende kunststof kasten. Hierdoor hebben we keuze uit veel verschillende standaardafmetingen. Wij helpen u graag de juiste kast te vinden die voldoet aan uw wensen. 

Daarom hebben wij op onze website een zoekmachine geïnstalleerd.

Onze zoekmachine heeft de mogelijkheid om op verschillende manieren te zoeken. Over het algemeen is de maatvoering vaak het belangrijkste. U kunt bij ons zelf bepalen of u op hoogte of breedte of diepte of een combinatie zoekt. Door meerdere waardes in te vullen verkleint u de resultaten. Wij hebben een marge van 20% ingesteld op uw ingevulde waarde. Hierdoor krijgt u van klein naar groot een overzicht welke artikelnummers het beste zouden passen aan uw wensen.

In het overzicht met resultaten ziet u naast de bestelcode, de afmetingen en het materiaal ook de brutoprijs, de IP-waarde en waar beschikbaar ook een tekening of foto.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde fabrikant, dan heeft u ook de mogelijkheid om daarop te selecteren. Bepaalt een agressieve omgeving de materiaalsoort dan kunt u daar ook op selecteren. Zie onderstaande voorbeelden van omgevingen, die laten zien hoe handig de mogelijkheid van een keuze voor een specifiek materiaal kan zijn, om de juiste keuze te maken.

petrochemie industrie kasten
agrarische behuizingen
zeewaterbestendig behuizingen kasten

Naast het leveren van deze standaard behuizing hebben wij ook de mogelijkheid om deze behuizing te voorzien van gaten, uitsparingen of bedrukking. Hierover in een aparte blog meer informatie.