Heeft u vragen? Bel ons dan op tel. 0591 - 729002

Hoe gaan wij om met uw privacy ?

Privacy

Gelukkig heeft ViFa-Enclosures uw privacy altijd hoog in het vaandel gehad. Wat dat betreft is er niets veranderd. Wij zijn groot voorstander van privacy en voldoen met plezier aan de Europese wetgeving die ons de kans biedt de puntjes op de i van privacy te zetten.

Ca. 6x per jaar versturen wij informatie aan contacten van ViFa-Enclosures met het programma Mailchimp waarvan zij zich ten alle tijden kunnen uitschrijven door op de uitschrijflink onder aan de mailing te klikken. U heeft de garantie daarna geen e-mail meer van ons te ontvangen.

Wilt u de complete versie lezen van onze Bescherming persoonsgegevens conform AVG richtlijnen klik dan op de LINK of op onderstaande afbeelding:


De Van Dale omschrijft privacy als de persoonlijke vrijheid, het ongehinderd, alleen, in eigen kring of met een partner ergens kunnen vertoeven; gelegenheid om zich af te zonderen, om storende invloeden van de buitenwereld te ontgaan, een toestand waarin een mens er zeker van is dat zonder zijn toestemming zo weinig mogelijk andere mensen zich op zijn terrein zullen begeven. Later is dit uitgebreid met:

·         Zelf bepalen wie welke informatie over ons krijgt.
·         De wens onbespied en onbewaakt te leven.

In een informatiemaatschappij staat dat onbewaakte leven op subtiele wijze onder druk.